Nézze meg digitális nyomdánk és kötészetünk egyedi ajánlatait is!

OKTATÁSI SEGÉDANYAGOK

Ha Ön oktatási intézmény vezetője, tanfolyamot tart, amelyeket saját jegyzetből oktat? Digitális kivitelezéssel a tankönyvek, munkafüzetek, jegyzetek pontosan annyi példányban készülhetnek el, amennyire Önnek épp szüksége van. Így módosítás, aktualizálás vagy nem várt jogszabályi változás miatt egyetlen könyvet sem kell kidobnia.

Oktatók, doktoranduszok, diákok

Ha Ön oktató, doktorandusz, vagy diák és tudományos kutatásainak, publikációinak, szakdolgozatának, disszertációjának szeretne nagyobb népszerűséget és kellő figyelmet, akkor megmutathatja könyv formájában is!

 

Könyvkiadás a Könyvműhelynél - Hogyan készül  a könyv?

Elhatározta, hogy végérvényesen szeretné kezébe fogni a könyvét, a maga fizikai valóságában megtapintani, és magába szívni az új könyv illatát? Szeretné megtapasztalni azt a fantasztikus érzést mikor testet ölt a  műve, a hosszú napok, hetek vagy évek kemény munkája?

Ha már megvan, hogy körülbelül hány oldalas lesz a végleges könyv, továbbá hogy milyen méretű, borítójú könyvet szeretne, kérjen árajánlatot honlapunk „Mennyibe kerül?” menüpontjában vagy az Árajánlatkérés gombra kattintva. Az itt lévő űrlapot 1-2 perc alatt ki lehet tölteni, amire mi 1 munkanapon belül elküldjük Önnek részletes ajánlatunkat.