Nézze meg digitális nyomdánk és kötészetünk egyedi ajánlatait is!

IRODALMI ÍRÁSOK

Egészen a közelmúltig könyvkiadás megvalósítására csak akkor volt lehetőség, ha olyan érdeklődést lehetett remélni a téma iránt, ami több ezer példány nyomtatását indokolta. Ez tulajdonképpen a kiadói megjelenés legnagyobb hátránya, hiszen egy nagy kiadó kizárólag a saját piaci érdekei alapján mérlegelve vállalkozik a könyvkiadás megvalósítására. 

Ha könyvkiadás, miért a szerzői könyvkiadás a legelőnyösebb?
Szerzői könyvkiadás esetén miért érdemes a Könyvműhelyet  választani? 

Mi nemcsak kinyomtatjuk a könyvet, mint egy hagyományos nyomda, hanem a könyvkiadás teljes folyamatában részt vállalunk, a szerkesztéstől a lektoráláson át egészen a kész könyv terjesztésében való közreműködésig komplex szolgáltatást nyújtunk.

Cégünk 18 éve tevékenykedik a kis példányszámú könyvkiadás terén, és ahogy fejlődött a technika, mi is folyamatosan fejlődtünk. Így természetesen elkészült könyve minőségével Ön is elégedett lesz, hiszen annak kivitelezésére Könyvműhelyünkben 100%-os minőségi garanciát vállalunk!

Könyvkiadás a Könyvműhelynél - Hogyan készül  a könyv?

Elhatározta, hogy végérvényesen szeretné kezébe fogni a könyvét, a maga fizikai valóságában megtapintani, és magába szívni az új könyv illatát? Szeretné megtapasztalni azt a fantasztikus érzést mikor testet ölt a  műve, a hosszú napok, hetek vagy évek kemény munkája?

Ha már megvan, hogy körülbelül hány oldalas lesz a végleges könyv, továbbá hogy milyen méretű, borítójú könyvet szeretne, kérjen árajánlatot honlapunk „Mennyibe kerül?” menüpontjában vagy az Árajánlatkérés gombra kattintva. Az itt lévő űrlapot 1-2 perc alatt ki lehet tölteni, amire mi 1 munkanapon belül elküldjük Önnek részletes ajánlatunkat.