Nézze meg digitális nyomdánk és kötészetünk egyedi ajánlatait is!
  |   Szerzőtől rendelhető
A kosárban jelenleg:
db termék van
0Ft értékben.
Ide kattintva megnézheti részletesen listázva a kosár tartalmát, valamit elküldheti a megrendelését.
Bischof Zsuzsanna Anna
Angyalszárny
Méret: A/5 (145 x 205 mm)
Oldalszám: 88 oldal
Borító: karton
ISBN:: 978-963-08-8710-6

Kiadó: szerzői kiadás

Postaköltség: A megrendelésének elküldése után a szerző kap értesítést a könyvrendelésről, ezután a könyv házhoz szállításáról is ő gondoskodik.

Ez a könyv, megváltoztatja az életedet pár hét alatt!

Nem kell mást tenned, csak azt a képet kiválasztani ami a legjobban tetszik, és színnel magadfelé a testedre tenni kényelmes ülő, vagy fekvő helyzetben. Öt vagy tíz percig magadon hagyod csukott szemmel és meglátod, hogy békesség költözik szívedbe, lelkedbe, bármilyen problémád is van jelenleg.

A kép egy eszköz, amin keresztül égi segítséget kapsz problémáid megoldásához, betegséged mielőbbi gyógyulásához.

Angyali segítség mindenkinek, aki hisz a szeretet hatalmában, vagy éppen megszeretné próbálni valóban létezik e angyali segítség ilyen módon. Csodák történhetnek életedben és környezetedben, kellő tudatossággal figyelve a képek használata közben történő eseményeket, gyógyulásokat. Segítik a szellemi fejlődésedet, érzékelésedet, a lélek felszabadulását és a test harmonizálását. Félelmeid eltünnek. Felismeréseket hoz az élet minden területén, de legfőképpen megerősíti a benned lévő Isten szeretetét. A szeretet egységes. Minden ember a világon, egy hatalmas egységhez tartozik. Ez a szeretet egység jöhet létre, ha az emberek felismerik a másik emberben a testvért. Bármilyen is a bőre színe, bármilyen valláshoz is tartozik. Mert a szeretet tartja össze a világot, mert a szeretet él, lélegzik az egész világon mindaddig, amíg az emberekben nem alszik ki a remény, hogy a mennyben lévő égi segítők nem hagynak el minket. Bármi történjék is a világban a szeretet lángja mindig világítani fog az angyalok segítségével amíg mi emberek hiszünk benne.

Szeretettel minden embernek és a földön élő angyalnak!

Bischof Zsuzsanna Anna

Ára: 3 900 Ft