Nézze meg digitális nyomdánk és kötészetünk egyedi ajánlatait is!

 

Nézze meg mennyire egyszerű nálunk a könyvkiadás
 

Ha a kézirattal elkészült, a nehezén már túl van!

 

Talán Önnek is van a fiókjában, esetleg a számítógépe egy rejtett mappájában egy vers, novella, mesekönyv vagy egy regény, amelynek kiadásáról régóta álmodik, régóta szeretné már könyv formájában is kézben tartani, hiszen alig van olyan ember, akinek ne fordult volna meg a fejében, hogy ír egy könyvet.

A könyvkiadást sokan még a mai napig is egy nagyon bonyolult és átláthatatlan folyamatnak gondolják, pedig nem az. Annyira nem bonyolult, hogy szerzőinknek szeretnénk a lehető legjobban megkönnyíteni a dolgát, így kialakítottunk négy féle könyvcsomagot, melyek választásával akár 15 munkanap alatt kész könyve lehet, egy egyszerű kéziratból! (A tördelés stílusától és komplikáltságától függően az elkészítési határidő természetesen módosulhat, amiről minden esetben a kézirat ismeretében tájékoztatjuk a szerzőt.)

Amennyiben szeretné minél előbb kezében tartani a saját könyvét, nincs más dolga, mint kiválasztani a könyvmegjelenéséhez leginkább igazodó csomagunkat, majd pedig a megrendelés gombra kattintva elküldeni nekünk az eléhetőségeit, hogy munkatársunk fel tudja venni Önnel a kapcsolatot. 

Ezután Önnk semmi más dolga nem lesz, csak a kéziratát, valamint a borítóra való elképzeléseit kell elküldenie nekünk, mi mindent mást elintézünk. A kötelező ISBN számok igénylését is elvégezzük, valamint a csomagajánlatokban feltüntett darabszámokon felül legyártjuk a 6 db köteles példányt, amelyek eljuttatását is átvállaljuk az Országos Széchényi Könyvtár részére.

(A tördelést, a borítótervezést, valamint a köteles példányok elkészítését a miniKönyvcsomagunk nem tartalmazza!)

Ha már a könyvét megírta, gyakorlatilag a nehezén túl van, hiszen ezután semmi dolga nem lesz, csak a megrendelés után azt a néhány napot kell kivárnia, amíg könyvműhelyünk a kéziratából könyvet készít.

Nem szabad elfeledkeznünk azonban még egy nagyon fontos dologról. Ha már megírtuk a könyvünket, és sikerült kiadunk is, annak bizony nem csak saját örömünk kiteljesedése volt a célja. Elsődleges feladatunk tehát a könyv megjelenése után, hogy azt sikeresen az olvasóink figyelmébe tudjuk ajánlani. Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani 3 csomagajánlatunkban megtalálható marketing termékeinkkel, valamint a saját szerzői weboldal elkészítésével, aminek segítségével széles körben bemutathatja megjelent könyvét, valamint a közvetlen értékesítést is bonyolíthatja.

Néhány minta a szerzői weboldalra: 

http://teli-almok.konyvmuhely.hu

http://papai-simon.konyvmuhely.hu

http://csiszar-rita.konyvmuhely.hu