Nézze meg digitális nyomdánk és kötészetünk egyedi ajánlatait is!
  |   Szerzőtől rendelhető
A kosárban jelenleg:
db termék van
0Ft értékben.
Ide kattintva megnézheti részletesen listázva a kosár tartalmát, valamit elküldheti a megrendelését.
Hetes Andrea
Józan paraszti ésszel
Méret: A/5
Oldalszám: 78 oldal
Borító: Karton
ISBN:: 978-963-12-7731-9

Kiadó: Szerzői kiadás

Postaköltség: A megrendelésének elküldése után a szerző kap értesítést a könyvrendelésről, ezután a könyv házhoz szállításáról is ő gondoskodik.

Ebben a könyvben olyan dolgokat szeretnék leírni, amelyeket az általános iskolában, a középiskolában, sőt még a főiskolákon, egyetemeken sem tanítanak, Nem hallod a szülőktől, nagyszülőktől sem, mert Ők sem tudják, sajna. A munkahelyeken meg pláne nem tanítják. A vezetőknek nem érdekük, (még, bár én reménykedem a változásban), hogy az emberek túl okosak, céltudatosak, vagy pozitívak, esetleg kreatívak legyenek. Természetesen ez sem minden cégre, vezetőre igaz. Vannak, akik szorgalmazzák a tanulást, segítenek pozitívvá válni és inspirál, hogy céltudatosak legyünk.

Ebben a könyvben én is ezzel szeretnélek megtámogatni, tudást nyújtani és inspirálni, hogyan legyen jobb az életed, ezek a tudások által. És ha egyszer rákapsz az ízére, nem tudsz élni majd nélküle, olyan lesz, mint a kábítószer, csak vele tudsz tovább menni.

És meglátod csodás lesz! Tapasztalat nélkül viszont nem fogod megtudni. Olvass, gyakorolj, tapasztalj és ismételj. Majd tedd szokásoddá.

Ára: 1 500 Ft