Nézze meg digitális nyomdánk és kötészetünk egyedi ajánlatait is!
  |   Szerzőtől rendelhető
A kosárban jelenleg:
db termék van
0Ft értékben.
Ide kattintva megnézheti részletesen listázva a kosár tartalmát, valamit elküldheti a megrendelését.
Mata Sándor
Gyógyító földsugárzások
Méret: 145 x 205 mm
Oldalszám: 146 oldal
Borító: karton
ISBN:: 978-963-08-6493-0

Kiadó: szerzői kiadás

Postaköltség: A megrendelésének elküldése után a szerző kap értesítést a könyvrendelésről, ezután a könyv házhoz szállításáról is ő gondoskodik.


Gyógyító földsugárzások – Éltető energiák, betegséget okozó rezgésminőségekAz élővilág minden létezője az ember kivételével mindig is kihasználta a számukra kedvező, földből kisugárzó energiát. A növény és állatvilág fellelhetőségét, szaporodásukat, pihenő- illetve tartózkodási helyét vizsgálva meglepő, akár csodálatos dolgokra jöhetünk rá. Csak nyitott szemmel kell járni, és könnyen észrevesszük a talaj növényzetén, füves területeken azokat a feltűnő elváltozásokat, melyet a földből kisugárzó energiák okoznak. Szakértő szemnek ezek az elváltozások elárulják, hogy melyik esik gyógyító földsugárzások fölé, és melyet érdemes feltöltődésre, illetve gyógyítás céljára használni. Egyben azt is elárulják, mely kisugárzásokat kell elkerülni egészségünk fenntartása érdekében. Már ennek ismerete önmagában is gyógyulási lehetőség! 

Az életterünkben található, természetes, egyedi gyógyító és károsító földsugárzásokra, gyógyító rezgésekre szeretném felhívni a figyelmet, amely biológiai létünket, egészségünket oly mértékben befolyásolja, hogy ennek tudományos vizsgálatát elodázni lehet, de el nem kerülhető. Vizsgálata, tudományos elterjesztése a legegyszerűbb, legolcsóbb egészségmegőrző, és a legegyszerűbb gyógyítási lehetőséget hordozza magában. Tapasztalataim leírásával szeretném elérni, hogy a tudomány képviselői, orvosok, biológusok, fizikusok kutassák ezt a lehetőséget, az egyszerű emberek felfigyeljenek rá, és ezáltal tovább és egészségesebben éljenek. Amit leírok, azt bárki megtapasztalhatja, ha odafigyel a körülötte létező természetre, vagy a saját lelki és fizikai testének rezdüléseire. 

Egy nagy világlélekben létezünk, melyben minden összefügg mindennel.


Ára: 2 200 Ft