Nézze meg digitális nyomdánk és kötészetünk egyedi ajánlatait is!
  |   Szerzőtől rendelhető
A kosárban jelenleg:
db termék van
0Ft értékben.
Ide kattintva megnézheti részletesen listázva a kosár tartalmát, valamit elküldheti a megrendelését.
Pataki Tamás
Függőleges mosoly
Méret: A/5 (145 x 205 mm)
Oldalszám: 264 oldal
Borító: karton
ISBN::

Kiadó: szerzői kiadás

Postaköltség: A megrendelésének elküldése után a szerző kap értesítést a könyvrendelésről, ezután a könyv házhoz szállításáról is ő gondoskodik.


A szexualitás egy örök téma. Mindenkit foglalkoztat, mindenki beszél róla, kis túlzással kijelenthetjük, hogy a szex körül forog a világ. Hihetetlen népszerűsége ellenére úgy érzem, mégsem beszélünk róla eleget, vagyis inkább nem azokkal, illetve nem olyan őszinteséggel, mint akikkel és ahogyan kéne. A nemek közti kommunikációban nem kap kellő hangsúlyt, noha az egynemű baráti társaságok egyik legkedveltebb témája. Számtalanszor megkaptam a hölgyismerőseimtől, hogy mi, férfiak soha semmiről nem beszélünk. Nem akarjuk megosztani velük az érzéseinket, gondolatainkat, vagy ami még rosszabb, nem is igazán vagyunk képesek erre. Nos, ezt a sokszor kifogásolt férfihallgatást szeretném megtörni a könyvemmel, melyben sorra veszem intim találkozásaimat a női nem képviselőivel tinédzser koromtól egészen napjainkig, az egyes epizódok kapcsán pedig minden olyan téma terítékre kerül, aminek bármi köze lehet a szexualitáshoz, a társkereső oldalaktól a fétiseken át a prostitúcióig.

Ugyan a történet gerincét a saját férfivá válásom kalandjai képezik, valójában teljesen irreleváns a személyem, akárcsak a partnereimé. Kizárólag a gondolatok, a tapasztalatok és a tanulságok számítanak.


Ára: 2 590 Ft