A kosárban jelenleg:
0 db termék van
0Ft értékben.
Ide kattintva megnézheti részletesen listázva a kosár
tartalmát, valamit elküldheti
a megrendelését.
Budai Éva: A cukorbetegség kézikönyve
Cukorbeteg lettem! Hogyan tovább?
Talán mindenki számára sokkoló lehet, amikor orvosa kimondja a diagnózist: “Ön cukorbeteg.” Számtalan kérdés kavaroghat fejünkben: Ez hogyan történhetett? Mi az a cukorbetegség? Mit tegyek? A gyógyszerektől meggyógyulok? Mától nem szabad süteményt ennem? Tehetek a reggeli kávémba cukrot? Milyen vizsgálatokra fogok járni és ezek a vizsgálatok mit mutatnak meg?
Ez a könyv segítségül szolgálhat mind a frissen diagnosztizált cukorbetegek, mind az évek óta cukorbetegségben szenvedő betegek részére.
tovább →
Ára: 2 600 Ft
Berki Judit: A múlt feldolgozása
Sokunknak nem ismeretlen az élmény: vannak terveink, vágyaink, céljaink, lelkesek vagyunk és tetterősek, de ahogy telnek a hónapok a megvalósítás mégis egyre késik. Mi lehet ennek az oka? Gyakran az, hogy a megvalósításhoz szükséges energia jó része a múltban van lekötve, oda tapadt − mivel egy-egy esemény a múltban nem lett feldolgozva, csak elnyomva, elrejtve emlékezetünk mélyére. Ha hiányzik az érzelmi átélése a múltbeli történésnek, akkor energiáink egy részével nem rendelkezünk szabadon.
tovább →
Ára: 4 000 Ft
Prókay Zsuzsanna: A Svéd konyha ízei
A magyar ételkultúra jellemzője a gulyás ami meghatározza az étel eredetiségét. A svéd konyhában nemzeti hagyományok szerint burgonya, halféleségek, vadak, húsgombocok, mártások, határozzák meg az ételkultúrát. Említésre méltó a mézédes földieper, ami a legnagyobb svéd ünnepek, a nyári napforduló idejére érik be, és ami az ünnepi asztalról elmaradhatatlan desszert.
tovább →
Ára: 3 300 Ft