Könyvgyártás, könyvkiadás
Szerzőknek, íróknak Cégeknek Oktatóknak, iskoláknak Intézményeknek (könyvtár, egyesület) Mennyibe kerül?
Hírlevél feliratkozás
Könyvműhely Fórum
e-Könyvesbolt
Könyvbeküldés az e-könyvesboltba
Kreatív írás. Mesterfogások íróknak
Eddig gyártott könyveink
Gyakran Ismételt Kérdések
Elérhetőség

"Legyen saját könyvének Kiadója!"

A könyvkiadás és értékesítés gyorsan és egyszerűen, a magánkiadás számtalan előnyével:
  • Ön határozza meg a könyv árát
  • A szerzői jogok Önnél maradnak
  • Már a megjelenés napján fogadhatja a könyvrendeléseket
  • Az értékesítés bevétele is azonnal Önhöz kerül
  • Nincsenek fölösleges példányok, mindig pontosan annyi könyvet készítünk amennyit Ön szeretne.

• IGEN, feliratkozom az ingyenes Könyvműhely Magazinra!

"Magam komoly tudományos munkát fektetek a kiadványok összeállításába, s bizony elvárom a megfelelő nyomdai minőséget is. Ezt Önöknél egyértelműen garantálva látom. Az Önök által előállított könyvek minősége, összehasonlítva a hasonló külföldi kiadványokkal, szerintem európai színvonalú, kiváló munkák. Mivel évtizedek óta - szinte napra készen - folyamatosan módom van összehasonlítani a hazai és más európai kiadványokat a tudomány területéről, véleményem megalapozott."
    Fazekas Imre
    az Acta Naturalia Pannonica szerkesztője

"Nagy örömmel vettem kézhez a könyveket,a Könyvműhely ismét elsőrendű munkát végzett! Mindenkinek aki részt vett a könyvem elkészítésében szeretnék köszönetet mondani! Nagyon elégedett vagyok a munkájukkal,és a következő kötetemmel is önöket fogom megkeresni. Hálás Köszönettel: Kormányos Sándor"

„Fél órával ezelőtt kézhez kaptam a könyveket, és egyszerűen gyönyörűek. Szavakat nem találok rá. Hatalmas nagy köszönet jár Önöknek, akik végig segítettek nekem, és válaszoltak a néha butának tűnő kérdéseimre. Nagyon meg vagyok elégedve a könyvekkel :) Köszönöm!”
    Petényi Edina
    a Jelena és Jerome c. könyv írója

„Ma reggel megkaptam a várva várt csomagot. Nagyon jó érzés volt mikor a csomagküldő szolgálat embere bekopogott az ajtómon és elmondta, hogy mit hozott. Olyan érzés volt mikor először láttam elsőszülött gyermekemet a kórházi szülőszobában. Rögtön kibontottam és éppen olyan volt amilyennek megálmodtam. Ezek az érzések arra ösztönöztek, hogy tovább folytassam az írást és jelentkezzek Önöknél egy újabb novelláskötettel, esetleg más irodalmi művel...”
    Havasi István
    Az "Életképek" c. könyv írója

Partnerünk:

Petényi Edina - Jelena és Jerome S. Szabó István - Nekünk a Balaton  -  - Bödey Tamás - A teremtés művészete  -
    [+] Ajánlja ismerősének   [+] Hozzáadás a kedvencekhez

Miért nem működik a pdf995?

2009.06.22 09:34 Duzduzka

Letöltöttem a programot, és idáig minden rendben is volt, ám a gépem teljes újratelepítése óta nem működik. Mindent ugyanúgy teszek, minden ugyanúgy is megy, ám amikor elvileg el kéne készülnie, a pdf fájl nincs sehol. Próbáltam mindent, nem megy, sőt, másik számítógépen sem megy. Mintha bemondta volna az unalmast. A novapdf nevű program pedig minden egyes lap aljára betesz egy egysoros szöveget, ezért nem jó. Van esetleg valami más konvertáló program? Köszönönettel: Duzduzka

Oldal: 1 Első oldalUtolsó oldal

Duzduzka2009-08-31 16:55:04
    Köszönöm szépen a válaszokat! (Külön nagy-nagy köszönet a Könyvműhelynek, hiszen nem is gondoltam volna, hogy e-mailben is segítséget és választ kapok a kérdésre, amit a fórumban tettem fel. :D)
    A doPDF tényleg nagyon jó és egyszerűen kezelhető program, ráadásul magyar. Nekem bevált. Ajánlom mindenkinek.
    brtkr2009-08-16 14:46:17
    Ingyenes és biztosan használható, sok funkcióval rendelkező PDFCreator-t ajánlom.
    Ha valaki PDF-et szeretne csinálni valamely dokumentumából, akkor használja az Adobe PDFWriter-t. Ez része a Adobe Acrobat-nak. Ekkor létre jön egy új nyomtató, és ennek segítségével bármilyen dokumentumból PDF-et lehet csinálni. A PDFWriter nem ingyenes, kell érte fizetni.

Nyílt forrású a PDFCreator. Magyarul is tud. Én a Windows98-ra telepítettem fel. A konvertálást a belső GhostScript 8.61 végzi. Amennyiben meg is kívánjuk tekinteni az elkészült PDF-et, akkor külön kell telepítenünk ezt a programot, amely szintén ingyenes, és így lesz egy nézőkés program, ameihez társíthatjuk a PDF-et.
    Könyvműhely2009-07-03 12:49:44
    Az alábbi linken ingyenesen letölthető egy magyar nyelvű .pdf konvertáló program. A .pdf fájt úgy tudja előállítani, hogy az adott dokumentum nyomtatását kell választani, majd ott a nyomtatók közül a "dopdf" típust. A tulajdonságokra kattintva pedig elvégezhetőek a lapbeállítások is (itt egyéni méreteket is meg lehet adni, amit előzőleg már word-ben a lapbeállításnál is alkalmaztunk). Fontos, hogy különleges betűtípusok esetén a .pdf konvertálás folyamán válasszuk a "beágyazott betűtípus" opciót. Ezt azon az ablakon tudjuk megadni, ahol rákérdez a program a mentés helyére (egy kis négyzetet kell bepipálni).
    Letöltés itt: http://www.dopdf.com/hu/download.php
    Oldal: 1 Első oldalUtolsó oldal

Az Ön neve / beceneve:*
    E-mail cím:
    (Nem publikus, nem fog megjelenni a weboldalon)
    *
    Hozzászólása*:
    Kérem gépelje be a képen látható kódot:*

Keresés:

Amennyiben nem találta meg a kérdéseire a választ:
    Új téma indítása
    Legfrissebb témák

Írói álnév
    15Vivien.
    Könyv szerkesztése
    Más tollával ékesked...
    Szponzorálás