Könyvgyártás, könyvkiadás
Szerzőknek, íróknak Cégeknek Oktatóknak, iskoláknak Intézményeknek (könyvtár, egyesület) Mennyibe kerül?
Hírlevél feliratkozás
Könyvműhely Fórum
e-Könyvesbolt
Könyvbeküldés az e-könyvesboltba
Kreatív írás. Mesterfogások íróknak
Eddig gyártott könyveink
Gyakran Ismételt Kérdések
Elérhetőség

"Legyen saját könyvének Kiadója!"

A könyvkiadás és értékesítés gyorsan és egyszerűen, a magánkiadás számtalan előnyével:
  • Ön határozza meg a könyv árát
  • A szerzői jogok Önnél maradnak
  • Már a megjelenés napján fogadhatja a könyvrendeléseket
  • Az értékesítés bevétele is azonnal Önhöz kerül
  • Nincsenek fölösleges példányok, mindig pontosan annyi könyvet készítünk amennyit Ön szeretne.

• IGEN, feliratkozom az ingyenes Könyvműhely Magazinra!

"Magam komoly tudományos munkát fektetek a kiadványok összeállításába, s bizony elvárom a megfelelő nyomdai minőséget is. Ezt Önöknél egyértelműen garantálva látom. Az Önök által előállított könyvek minősége, összehasonlítva a hasonló külföldi kiadványokkal, szerintem európai színvonalú, kiváló munkák. Mivel évtizedek óta - szinte napra készen - folyamatosan módom van összehasonlítani a hazai és más európai kiadványokat a tudomány területéről, véleményem megalapozott."
    Fazekas Imre
    az Acta Naturalia Pannonica szerkesztője

"Nagy örömmel vettem kézhez a könyveket,a Könyvműhely ismét elsőrendű munkát végzett! Mindenkinek aki részt vett a könyvem elkészítésében szeretnék köszönetet mondani! Nagyon elégedett vagyok a munkájukkal,és a következő kötetemmel is önöket fogom megkeresni. Hálás Köszönettel: Kormányos Sándor"

„Fél órával ezelőtt kézhez kaptam a könyveket, és egyszerűen gyönyörűek. Szavakat nem találok rá. Hatalmas nagy köszönet jár Önöknek, akik végig segítettek nekem, és válaszoltak a néha butának tűnő kérdéseimre. Nagyon meg vagyok elégedve a könyvekkel :) Köszönöm!”
    Petényi Edina
    a Jelena és Jerome c. könyv írója

„Ma reggel megkaptam a várva várt csomagot. Nagyon jó érzés volt mikor a csomagküldő szolgálat embere bekopogott az ajtómon és elmondta, hogy mit hozott. Olyan érzés volt mikor először láttam elsőszülött gyermekemet a kórházi szülőszobában. Rögtön kibontottam és éppen olyan volt amilyennek megálmodtam. Ezek az érzések arra ösztönöztek, hogy tovább folytassam az írást és jelentkezzek Önöknél egy újabb novelláskötettel, esetleg más irodalmi művel...”
    Havasi István
    Az "Életképek" c. könyv írója

Partnerünk:

Vámosiné T.Ágnes - Majdnem 50 Flammerné Molnár Edit - Kalodába zárva Teremi J. Balázs - Camino de Santiago - útinapló Dóka György - Csak rajzok Petényi Edina - Jelena és Jerome Alb Gabriella - Kezdő japán csak lazán Török Ágnes - Lidércnyomás
    [+] Ajánlja ismerősének   [+] Hozzáadás a kedvencekhez

pdf995?

2008.03.28 11:01 AGOTA

S jutott eszembe elolvastam a GY.I.K -ot és meg is találtam a neten a pdf995-öt de olyan nagy a választék,hogy nem igazán igazodtam el melyiket is mentsem el a gépemre.Ha meg tudjátok mondani pontosan melyik old. ill.bekezdést az szuper lenne.Köszi mindenkinek aki tud segíteni Üdv.Á

Oldal: 1 Első oldalUtolsó oldal

Könyvműhely - Angelika2010-01-05 15:35:43
    További információk a .pdf programokkal kapcsolatban a http://www.konyvmuhely.hu/forum/bovebben/52/Miert+nem+mukodik+a+pdf995?
    topicban.
    Könyvműhely2008-04-24 15:49:14
    További program, amellyel .pdf formátum készíthető.

ingyenesen letölthető innen:
    www.szoftverbazis.hu/szoftver/novapdf-lite-free-v5-4-b255-magyar--GW12.html
    Zoli2008-03-31 10:16:48
    Kedves Á!
    A legelső, egyben kínált két programot mentettem el, és már készítettem is velük egy próba pdf fájlt
    Zoli.
    Oldal: 1 Első oldalUtolsó oldal

Az Ön neve / beceneve:*
    E-mail cím:
    (Nem publikus, nem fog megjelenni a weboldalon)
    *
    Hozzászólása*:
    Kérem gépelje be a képen látható kódot:*

Keresés:

Amennyiben nem találta meg a kérdéseire a választ:
    Új téma indítása
    Legfrissebb témák

Írói álnév
    15Vivien.
    Könyv szerkesztése
    Más tollával ékesked...
    Szponzorálás